HE:LEEN keert terug met Expeditie Rotsoord.

Op 14 september is het weer tijd om te verdwalen op Rotsoord. Tijdens een gloednieuwe editie van HE:LEEN festival is de buurt bezaaid met talent in de breedste zin van het woord. Van muzikanten tot kunstenaars en van spoken word tot theater: voor iedereen is er iets te ontdekken. Tijdens ons dagprogramma zie je helemaal gratis wat voor moois onze buurt en stad te bieden heeft. Als de avond valt, barst HE:LEEN+ los. Het betaalde gedeelte van het festival, met een programma vol serieuze upcoming acts uit heel Nederland. Op de line up staan Collignon, Igor, Teddy’s Hit, Hiqpy en Ão.

Tickets kosten €20,70. Haal ze via de knop hieronder en kom je verwonderen.

HE:LEEN+

Een aantal acts geeft in de avond een verpletterende show weg. Op de line up staan Collignon, Igor, Teddy’s Hit, Hiqpy en Ão. Tickets kosten €20,70,- en zijn te verkrijgen via de knop hieronder.

OPEN Call resultaat

Uit bijna 50 aanmeldingen voor de OPEN call heeft een deskundige jury zes veelbelovende acts geselecteerd die met elkaar de strijd aan gaan voor één van de twee plekken op HE:LEEN Festival. Kom jij je locals gratis supporten? Reserveer snel gratis je plek en je bent erbij! 

OPEN Startblok – 11 juni in De Helling Met Anne Vera, Troy Dominiq & The Black Hippy en Silke Fenna — Winnaar: Troy Dominiq & The Black Hippy

OPEN Startblok – 2 juli in De Helling Met De Lieverds, Trix en LOE. 

Volg HE:LEEN ↓

Graag geven we credits aan bureau TEUNIS voor onze nieuwe huisstijl en aan DAAR voor het ontwikkelen van de website.