Wat is HE:LEEN?
HE:LEEN is de samenwerking tussen poppodium De Helling en restaurant LE:EN. Beide organisaties gelden al jaren als smaakmaker op Rotsoord, en hebben als gezamenlijke missie om de wijk nog sterker op de (culturele) kaart van Utrecht te zetten.

Is HE:LEEN gratis?
Het programma overdag (van 13:00 tot 19:30) is gratis toegankelijk. ’s Avonds tijdens HE:LEEN+ verkopen we tickets. Zie hieronder.

Wat is HE:LEEN+?
HE:LEEN+ is het extra muziekprogramma ’s avonds (vandaar de plus). Hiervoor heb je een ticket nodig. Dit jaar staan Coloray, Josephine Odhil, Baby’s Beserk, Cloud Café en Marathon op het avondprogramma.

Hoe laat speelt mijn favoriete act?
Dat kan je terugvinden in de timetable. Let op: In verband met de coronamaatregelen hanteren we de vol=vol regel. Kom dus op tijd voor je favoriete act!

Welke locaties doen mee met HE:LEEN?
Dat kan je vinden op onze locatiepagina. Hier vind je alle locaties waar we programma aanbieden. Daarnaast kan je natuurlijk terecht op een van de heerlijke terrassen op Rotsoord, van bijvoorbeeld Klein Berlijn, Taplokaal Gist en Camping Ganspoort.

Wat zijn de hittemaatregelen tijdens HE:LEEN 2023?

Zoals het er nu naar uitziet wordt het aanstaande zaterdag, tijdens HE:LEEN festival, behoorlijk warm. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt. Je kan bij de horecapunten en Plein de Trip je fles gratis vullen. Zorg dat je zonnebrandcrème meeneemt en smeer je goed in.

In het café van De Helling is het heerlijk koel, dus kom af en toe even afkoelen tijdens een bijzonder optreden!

Kan ik HE:LEEN volgen?
Zeker! Check onze Instagram en Facebook.

Contact
Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Neem contact met ons op via info@heleenfestival.nl