HE:LEEN | Expeditie Rotsoord 2022 is net als voorgaande jaren een mengelmoes en kruisbestuiving van kunst, cultuur, muziek en nog veel meer.

Dit jaar staan we te popelen om HE:LEEN op volle kracht neer te zetten. Het gratis dagprogramma blijft net als voorgaande jaren bol staan van veelbelovende acts en artiesten, kunst, workshops en kinderprogramma. Het dagprogramma vindt dit jaar weer plaats verdeeld over drie podia met uiteenlopend aanbod.

Daarnaast zal ook HE:LEEN+ een terugkeer maken, met bekende acts verdeeld over De Helling en LE:EN. Meer info hierover volgt snel.

Alle informatie over het programma vind je op deze pagina. Natuurlijk voegen regelmatig nieuwe bevestigingen toe, en laten we het weten als het programma compleet is.

Muziek

Met poppodium De Helling als een van de initiatiefnemers van het festival heeft HE:LEEN natuurlijk een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma. Let op: voor de acts op HE:LEEN+ ’s avonds heb je een ticket nodig.

HE:LEEN+ Programmering

Tickets voor HE:LEEN+ kosten €15,- inclusief servicekosten en zijn hier verkrijgbaar: Tickets
Met een ticket heb je toegang tot de avondprogrammering van HE:LEEN met onder andere FATA BOOM, LE MOTAT en vele anderen.

Algemene Programmering

Hieronder vindt je het gratis toegankelijke dagprogramma van HE:LEEN. Met onder andere Indiepop van Ciao Lucifer, Electro-singer-songwriter muziek van Luc as Rich en de aanstekelijke Nederhip-pop van Johan & Jeppe

Wijk

Ook dit jaar is er weer genoeg ruimte voor lokaal talent op het wijkpodium van HE:LEEN.

Expo

Kunst met een hoofdletter K, kleine letter k, of zelfs tussen haakjes. HE:LEEN geeft kunst de ruimte.

En verder

En verder hebben we nóg meer gevarieerd programma in de aanbieding.