HE:LEEN | Expeditie Rotsoord 2021 is net als voorgaande jaren een mengelmoes en kruisbestuiving van kunst, cultuur, muziek en nog veel meer.

Dit jaar hebben we onze festivalformule deels vernieuwd! Het gratis programma overdag keert terug, met een hoop veelbelovende acts en artiesten, kunst, workshops en kinderprogramma. Het dagprogramma wordt dit jaar bovendien uitgebreid met een wijkpodium vol lokaal talent en cultuur uit omgeving Rotsoord en Utrecht Zuid.

Daarnaast gaan voor het eerst tickets verkopen voor een uitgebreider muzikaal avondprogramma, HE:LEEN+, met bekende acts verdeeld over De Helling en LE:EN. Een extraatje dus, voor de échte muziekliefhebber.

Alle informatie over het programma vind je op deze pagina. Natuurlijk voegen regelmatig nieuwe bevestigingen toe, en laten we het weten als het programma compleet is.

UPDATE 24-08
In verband met de aanhoudende maatregelen zijn alle concerten naar binnen verplaatst en voorzien van zitplaatsen. Meer praktische informatie hierover vind je op deze pagina.

Muziek

Met poppodium De Helling als een van de initiatiefnemers van het festival heeft HE:LEEN natuurlijk een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma. Let op: voor de acts op HE:LEEN+ ’s avonds heb je een ticket nodig (uitverkocht).

→ Check ook onze Spotify playlist met tracks van alle artiesten die op het festival staan.

Wijk

Nieuw dit jaar, Koepel Zuid! Ons wijkpodium vol lokaal talent en cultuur uit omgeving Rotsoord en Utrecht Zuid. Je vind het wijkpodium in NEEL, een van de ruimtes van LE:EN, de ingang is via hoofdingang van LE:EN.

Expo

Kunst met een hoofdletter K, kleine letter k, of zelfs tussen haakjes. HE:LEEN geeft kunst de ruimte.

Kids

HE:LEEN denkt ook aan de kleintjes. Programma voor of door of met de (aller)jongsten.

En verder

En verder hebben we nóg meer gevarieerd programma in de aanbieding.